woensdag 30 april 2014

Ik Wou Zoveel Doen...


En wat heb ik nou gedaan op freubelgebied.....niets :-(.
Het leek wel of de dagen eens zo hard voorbij zijn gegaan.
Maar niet getreurd, ben net wel even weer aan het uitproberen geweest en ik denk dat dat best gaat werken maar daarover meer als ik zeker weet of het wat is. Kom ik toch nog is van mijn prut af wat ik niet meer gebruik.
Dan wat mijn Filofaxen betreft, ik heb er eentje en die zit nu zo propvol dat ik maar bedacht heb om het iets uit te dunnen. Voor wie niet weet wat een Filofax is..dat is een merk agenda die je helemaal leuk op gaat pimpen..

                                                              plaatje komt van pintersest .

Ik vind het er superleuk uit zien maar ik ben zelf niet van de stickers plakken, vind ik me persoonlijk weer net iets te oud voor maar ik gebruik mijn filofax erg veel. Ik heb een A5 voor naar mijn werk en daar zit ook in wat ik allemaal aan hobbyspul heb, mijn rooster, verjaardagen, adressen, agenda zelf, wat en wie ik volg op blogger enz enz. Nu is mijn arme filofax zo aan het uitpuilen dat ik nu op zoek ga naar een Filofax Malden Mini. Dat is een agenda met een portomonee gedeelte....Voelen jullie hem al? Ik ga hier in dus opschrijven welke soorten inkt ik heb, stukjes washitape plakken van wat ik heb en zo van alles aan hobbyspul. Dus....ga ik naar een hobbybeurs, neem ik deze agenda mee, met mijn centjes erin en zo kan ik altijd zien wat ik al heb, dus heb ik bitter weinig kans dat ik dubbel koop..smart he?

Dan mijn verdwaalde idee om ook aan het Rolodexen te beginnen...

                                                plaatje komt van pinterest

Ook hier heb ik enorm veel zin in om mee te beginnen alleen...maak ik er een soort van adressendex van, verjaardagdex of gewoon gepimpte kaartjes dex..keuzes keuzes keuzes, hier ben ik nog niet overuit en daarnaast....Ik had een mooie Rolodex gezien alleen de prijs......wow maar goed dat ik stevig in de schoenen sta in dit leventje anders was ik omver gedondert. De prijs was rond de €100, 00 en dat vind ik toch een beetje aan de gekke kant. Ik heb wel een alternatief maar dan moet ik nog even op zoek naar het een en ander.

Dus dames, de zin en ideeen zijn er volop en de tijd komt ook nog wel.
Tot Blogs en dikke Knuf Peet

zaterdag 26 april 2014

Fijne Dag....


Ik moet er toch nog erg aan wennen, koningsdag op 26 april maar desondanks wens ik jullie een hele zonnige en gezellige dag toe.
Knuf Peet

vrijdag 25 april 2014

Weer Een Filmpje...

Ja dames, ik heb ff niets beters te doen dan werken en youtuben hahaha maar volgende week ben ik lekker een paar dagen vrij en ga ik een hele dag heerlijk aan de freubel, kijk er nu al naar uit.
Maar even terug naar het filmpje, ik zelf vind het een erg leuke en simpele techniek met een mooi resultaat.
Kijk zelf maar eventjes...



Heb ik teveel gezegd?
Ik heb al weer een boel ideeen in me bolletje borrelen dus of ik aan 1 dag freubelen genoeg heb :-)
Goed weekend en tot Blogs ..Knuf Peet

zondag 20 april 2014

woensdag 16 april 2014

Het Is Even Een Werkje.....

Hallo dames, hier weer eens een berichtje / filmpje van mijn kant uit, ben echt wel erg weinig op mijn blog zie ik * shame on me *. Ik ben zo druk met pinten , youtuben en uiteraard met werken dat het bloggen er echt wel bij in schiet.
Maar goed daar kwam ik niet voor, ik kwam weer eens om jullie een leuk filmpje te laten zien,althans ik vind het wel een erg strak idee...



Je bent even bezig maar het resultaat is wel erg gaaf vind ik zelf. Geen idee wanneer ik dit uit ga proberen maar het staat in ieder geval op nummer 3021 op mijn to-do list :-) Knuf en tot Blogs Peet

dinsdag 1 april 2014

Project Life Opbergbak..


Ik heb al zoveel rommeltjes voor mijn Project Life en het slingerde overal en nergens en ik kwam dingen tegen waarvan ik niet eens meer wist dat ik het had. Zo niet handig dus toen ik op Pinterest een bak tegen kwam heb ik de maten wat aangepast en me paps heeeeeel lief aangekeken en hij is met dat idee aan de slag gegaan. En zie hier..mijn opbergbak...

Ziet dat er niet gaaf uit, hij is ietwat aan de grote brede kant maar....ik kan wel al mijn rommel erin kwijt.
Op mijn Fun With Project Life blog staan nog wat detail fotos voor de liefhebber,
Wens ik jullie een hele fijne zonnige dag toe en tot Blogs.
Knuf Peet