maandag 31 oktober 2011

De Eet Smakelijk Swap

Ik heb voor het eerst meegedaan met de swap bij de Nederlandse Swappers en dit keer was het thema...verpak een mix op een leuke manier. Ik werd gekoppelt aan Martha die mij deze mooie en lekkere creatie stuurde..
Is het niet geweldig zo met die kleine garde en lepeltje?
Aan de binnenkant staat een lekker recept en ik vind het papier ook zo gaaf die ze gebruikt heeft.

En in het hoesje zaten twee zakjes met burrito mixen...yammie. Kijk is op het blog van Martha en kijk zelf wat voor pracht creaties ze maakt.

Ik weet nog niet of ze mijn pakje al heeft ontvangen maar ik neem de gok om het nu op mijn blog te zetten. Mijn pc gaat straks weg voor onderhoud en heb geen idee hoelang ik zonder moet en de fotos staan op deze pc. Anders word het zo lang en ik wil het doorlinken naar het blog van de
Nederlandse Swappers

Dit is mijn creatie die ik naar Martha heb gestuurd...
De letters heb ik ooit bij het kruidvat gehaald en geverfd met Paintdabbers. De randen zijn bewerkt met distress Vintage Photo.

De binnenkant.
Achter op het labeltje heb ik een recept geplakt, dat was ook een opdracht en ik heb in het midden wat satestokjes geplakt. Tilda is niet helemaal chinees maar japans maar ik had geen andere en dit vond ik er toch wel leuk bij passen.

Ik wilde de mixen eerst verpakken maar uiteindelijk toch niet gedaan omdat ik het qua kleur best leuk vond staan. ik hoop dat ze het lekker vind en leuk en ik ga zeker volgende keer weer meedoen....Knuf Peet

zondag 30 oktober 2011

Kerstkaart

Was ik gisteren even door blogland aan het fietsen en ik belande bij  mijn naamgenootje PETRA en wat ziet mijn oog...
Ik heb deze gave prijs gewonnen..
Is dat niet helemaal fantastisch en weet je...ze geeft nu een double do xl weg bij 800 volgers dus ik zou zeggen..wip is bij haar langs.

Gisteren wat ik lekker alleen thuis en heb daar mooi gebruik van gemaakt en lekker zitten kleuren en van een afdrukje alvast een kaartje gemaakt....
Een fris en fruitig kerstkaartje en eens niet in die donkere kleuren. Het papier is van een Christmas Collection paperbloc van Kars.De blauwe roosjes komen bij de Action vandaan en de bladeren heb ik ooit bij Nellie Snellen mee gebracht maar eigenlijk nooit gebruikt. De vlinders komen van een stempel set van Elines Huis en heb ik in 3d op geplakt voor wat diepte.
De achtergrond heb ik afdrukjes van sneeuwvokjes gemaakt met versamark en vervolgens bestrooit met parelmoer groen embossingpoeder. Deze is clear maar met een groene gloed erover wat mooi overeenkomt met de rest van de kaart. Met distress Bundled Sage heb ik vervolgens de rest bewerkt.
Ga ik jullie een fijne zondag wensen en ik ga maar is aan de strijk, heb geen kaboutertje gezien die dat voor mij wilt doen dus ben ik zelf het haasje...Knuf Peet

zaterdag 29 oktober 2011

De Beste Wensen Van Ons Allemaal...

Ik was door mijn stempelafdrukken aan het neuzen en kwam dit schattige afdrukje tegen en heb daar een kinderkaart van gemaakt..
Ik ben er zelf niet helemaal tevreden over maar goed, kan niet altijd zo zijn als je wilt en hoe meer je er aan wilt veranderen hoe slechter het meestal word dus heb ik hem maar zo gelaten. Het papier zijn restantjes. Ik ben gek op labeltjes dus ook die heb ik weer in me kaart verwerkt....
Op de achterkant van de label heb ik de tekst De beste wensen van ons allemaal..gestempelt en deze tekst komt van Marianne Design.
Mijn kleurwerkje :-)...Fijne zaterdag..knuf Peet

maandag 24 oktober 2011

Peace - Hope - Joy..

Gisteren was ik dus de boel is goed aan het opruimen en ik kwam dit papier tegen en heb die meteen apart gelegd om er een kaart mee te maken. Ik zag tussen mijn stempelafdrukjes een prima passend stempeltje..
Ik heb dus geen flauw idee welk merk papier dit is. De ene kant is dus groen met de witte sterren en de andere zijde is het rood dat onder aan de kaart te zien is. Ik heb bovenin met de billenpons de hoekjes weg geponst om zo het rode van onder iets terug te laten komen. De tekststempel is van Stampin Up die ik met de Modern Label en de Word Window punch van Stampin Up het uit geponst.Aan de beide zijde een kleine rode plakparel. De takjes aan de zijkant heb ik met de pons van Nellie Snellen geponst. De afdruk heb ik net als de bruine achtergrond gestanst met Spellbinder Label 14 en de bruine gestanste heb ik nog een keer door de Embossing mal van Sizzix Lines & Circles gedaan.
De afdruk heb ik ingekleurd met Distress Refills en op een paar verzoekjes zal ik de kleuren even vermelden..

+ Huid en wangen: Tattered Rose.
+ Haren: Antique Linnen, Walnut Stain, Vintage Photo.
+ Jurk en haarband: Forest Moss.
+ Staf met ster: Tea Dye, Scattered Straw, Mustard Seed.

Ga ik jullie een gezellige dag wensen, ik ga nog even aan de freubel nu de kids nog zijn logeren want van de week zal er wel niet veel van komen...Knuf Peet

zondag 23 oktober 2011

Koopjes

Hallo Dames,

Ik ben aan het opruimen geslagen en op mijn koopjes pagina het een en ander neer gezet. Wie weet zit er wat voor je bij...Knuf Peet

vrijdag 21 oktober 2011

Weer Een Kerstkaartje...

Ik was aan het neuzen op marktplaats en zag deze stempel en vond hem zo leuk dat ik zoiets had van...Hebben? Zit ik later in mijn magnoliamap te kijken en wat zie ik...ik heb de stempel al. Dan maar gelijk ermee aan de slag. Het papier is van de Action evenals de plak strassteentjes in de bloem en de paarse bloemen heb ik daar ook ooit eens gescoort.
Tilda heb ik weer ingekleurd met distress refills en met een atyouSpica pen Black heb ik de veters ingekleurd voor een feestelijk effect. De strik en lint heb ik met stickels Gold gekleurd. Ga ik jullie weer bedanken voor jullie bezoekje ..Knuf Peet

donderdag 20 oktober 2011

Santa`s List

Wat blijft het leuk om bij iedereen de kerstkaarten voorbij te zien komen, ik vind dit persoonlijk ook de leukste kaarten om te maken en...daarom show ik jullie er maar weer eentje...
Ik heb Edwin op een kerstbankje ( ook van magnolia) gezet. Het papier is van het kruidvat en wat leuk om te zien dat meerdere van jullie freubelshoppen bij het kruidvat :-). Het lint komt van de Xenos evenals de brad in de sneeuwvlok die ik heb uitgestanst met een stans van Marianne Design.De ijsspegelrand is ook van Marianne Design en deze heb ik voorzien van een laagje stickles clear. Zo zie je maar dat freubelspul niet duur hoeft te zijn of je moet merk gebonden zijn.
Edwin en het bankje zijn ingekleurd met distress refills en met een witte gelpen heb ik wat accenten getekent.Het bont gedeelte van de muts en jas heb ik voorzien van een laagje Tulip Puffy. Dit moet je verhitten met een heattool en dan word het een soort van bobbelig alleen dit potje is al zo oud dat het geloof ik niet meer werkt zoals het hoort. Fijne dag en knuf Peet

woensdag 19 oktober 2011

Het is Jouw Verjaardag..

Wat jammer nu dat jullie niet kunnen ruiken hoe heerlijk het hier in huis ruikt. Daniel heeft stacciatella cakjes gemaakt en die moeten nu nog 8 minuten in de oven dus dacht ik...ff snel wat plaatsen.
Ik had van de week al verteld dat ik met een merci-kado doosje bezig was maar dat mijn bruine cardstock op was, nu ik heb weer wat voorraad en heb mijn doosje af gemaakt.
Het is een variant op de wel bekende theeboxjes die je in blogland veel ziet alleen heb ik mijn eigen draai weer aan gegeven. Het papier wat ik heb gebruikt is een Scrappad ToGo van K&Company en ik vind hem gaaf, deze hem ik gewonnen op een blog, sorry ff vergeten welke. Het plaatje komt van internet en de swirls heb ik gemaakt met de stans van Marianne Design.
Op de deksel heb ik witte roosjes ( xenos) geplakt nadat ik ze eerst wat bewerkt heb met distress Vintage Photo zodat ze minder knalde en de tekst stempel is ook van Marianne design.
Aan de binnenkant heb ik ipv theezakjes lekkere merci chocolaatjes gedaan. Aan de ene kant een label voor een groet en aan de andere kant een flap waar je evt geld of kadobon achter kan doen. De vogel heb ik met de Caged Bird die van Tim Holtz uit vilt ( action) gestanst en een kleine witte plakparel er op geplakt voor oog. De bloem in het midden heb ik weer gemaakt met een stanz van Olba en licht bespoten met Glimmermist Pearl. Benieuwd wat jullie er van vinden en ik ga snel naar de koffie en cake toe want de oven begon al te piepen...Yammie..Knuf Peet

dinsdag 18 oktober 2011

Welcome Christmas Into Your heart

Nou het was geen lekkere dingen bakken vandaag, Mike heeft heerlijk de middag in bad doorgebracht en Daniel heeft hier mijn kralen/hebbedingenkast bekeken en op zijn manier opgeruimt dus kon ik ondertussen mooi even een kaartje maken..

Het papier is Turquoise Hill`s van Riddersholmdesign en de randen heb ik met de paperdistresser van Tim Holtz oud en raffelig gemaakt en daarna met distress Vintage Photo bewerkt. De tags heb ik gemaakt met de Tiny Tabs & Tags die van Tim Holtz.
Aan de rand heb ik met blauw garen een stikrandje gemaakt en op de labels zelf met zwarte gelpen een stiklijntje getekend. De paper vlinders heb ik ook met distress Vintage Photo bewerkt maar lichtjes zodat het wit er nog een beetje doorheen kwam. Een blauw plaksteentje voor het lichaampje.
Op dit labeltje heb ik vier donkerbruine knopen geplakt en ook in het midden een blauw plaksteentje gedaan voor net een beetje extra.
De tekst stempel is uit de Heard From The Heart serie van Stampin Up en het woordje Christmas heb ik overtrokken met een AtyouSpica pen Gold, alleen niet echt te zien op de foto. Ga ik me nu heerlijk op de bank nestelen en tv kijken...Knuf en fijne avond Peet

Wie Is De Chefkok....

Een leuk iets van dit seizoen is toch wel ....de kids aan het werk zetten om...

eerst kilo`s appels schoon te maken, nou ja mams schilt ze en snijd ze in partjes en de Boys snijden ze in kleine stukjes en eten de helft op ;-).
En dan lekker met vanillesuiker op het vuur en zien dat we appelmoes krijgen. Het blijft een favoriete bezigheid van de boys dus eten we in de herfst/winter heel wat eigen gemaakte appelmoes. Vanmiddag zijn de kids vrij en hadden ze al het idee geoppert om maar weer is aan het bakken te gaan dus ben benieuwd wat het worden gaat....Knuf Peet

zondag 16 oktober 2011

Loving Christmas Wishes

Was ik zo lekker met een Merci kado doosje bezig en ineens was me bruine cardstock op en kon ik niet verder grrrr. Dan maar weer een kerstkaartje...je kunt er niet genoeg hebben toch?
Ik heb geen idee welk merk deze stempel is, ooit op marktplaats gekocht en * bloos* nooit gebruikt terwijl het zon leukerdje is. Ik heb een stans van Nellie Snellen gebruikt en goudkleurig draad door de gaatjes gewoven, staat weer net iets leukerder. Papier is weer van aan blok van de Action en de randen zijn uiteraard gedistresst met Vintage Photo. De sneeuwvlokken zijn gemaakt met de stanzen van Marianne Design en in het midden heb ik knoopje wat welk erg leuk overeen komt met de sneeuwvlok.
Afdruk is ingekleurd met Distress Refills de tekst stempels zijn van Magnolia. Ga ik jullie een fijne zondag wensen en bedankt voor jullie bezoekje..Knuf Peet.

zaterdag 15 oktober 2011

X-Mas Tag

Bij mijn ouders thuis doen we voor de kerst altijd lootjes trekken en dan op kerstavond gaan we de kadootjes uitpakken. Dit jaar heb ik maar is besloten om voor de kadootjes is geen gekochte labels/stickers te gebruiken maar om ze zelf te maken en om niet in tijdsdruk te komen ( mag er dan voor vier man x het aantal kadootjes) ben ik maar vast begonnen. Dit is nummer 1. Ik heb van de verpakking van een pakje soep een tag gemaakt en die beplakt met papier van de Action. De randen bewerkt met distress Walnut Stain.
Ik heb uit rood cardstock een hartje geknipt en uit aqaurelpapier een iets kleinere hartje zodat ik een mooi rood randje had als ik het op mekaar zou plakken. Ik heb een stempel van Tilda gemaskerd en er een tekst ( magnolia) achter gestempelt met archival Sepia. De randen van het kleinste hartje heb ik met distress Vintage Photo bewerkt. Tilda is ingekleurd met distress refills en de haarband, vleugels en de randjes van de mouwen heb ik met stickles clear bewerkt.Het hartje heb ik beplakt met een kralenketting die je in de kerstboom hangt,
Aan de onderkant heb ik een stukje kant en daarover nog een kant van bloemen geplakt. Een brad van de Xenos en een tekstafdruk ( kruidvat stempels) in acrhival sepia.

Aan de rechteronderkant heb ik een stempelafdruk geplakt van een kalender die ik ook met Archival Sepia heb afgedrukt. Wat paperflowers en een oude bronskleurige knoop maken het geheel weer af..Wens ik jullie een fijne zaterdag en ik ga weer heerlijk aan de freubel...Knuf Peet

vrijdag 14 oktober 2011

Mike...

Vandaag geen kaartje van mij maar een schilderij van Mike...
Mike zit nu voor de derde jaar op tekenles en hij vind het geweldig. Vorige week moest hij een superheld schilderen en gisteren mocht hij zijn schilderij mee naar huis nemen en  hij was zo ( terecht) trots. Hij zei dat het een superheld was en ik antwoorde...hmzz ik lijk er helemaal niet op. Waarop Daniel uit het niets roept...Met mama zijn ben je al druk genoeg dus laat een ander maar een held zijn! Zo en uitgel*ld was ik. Het schilderij pronkt nu in de keuken en ondanks dat het blauw is ( sorry mams opdracht van Roel de leraar hihi) vind ik dat hij hem zeer goed heeft gemaakt toch? Goed weekend allemaal..Knuf Peet

donderdag 13 oktober 2011

Behind Snowy Windows

jaja ik heb de magnoliaatjes weer gevonden :-).Blijft leuk, zo gebruik je ze maanden niet en dan ineens heb je de smaak weer te pakken.
Viel niet mee om een beetje een fatsoenlijke foto te maken omdat het mica steeds spiegelde maar goed tis toch weer redelijk gelukt. Ik heb een soort van variant gemaakt op de schudkaart en wel een schudvenster, idee is hetzelfde alleen nu kun je dwars door het " venster " kijken. Ik heb de afdruk aan de binnenkant van de kaart geplakt en zo is het net of Tilda achter het raam zit met sneeuw. Moet eerlijk bekennen dat ik ietwat teveel sneeuw in het schudgedeelte heb gedaan maar daar kwam ik te laat achter:-)
Zo kun je beter zien dat je dwars door het venster kunt kijken.Om het " venster" te maken heb ik spelbindersstanzen gebruikt. Het papier is van een kerstblok van het Kruidvat en de roosjes heb ik daar ook ooit is vandaan gehaald. Het lint heb ik van een rommelmarkt en de teksttempel is van Wild Rose Studio.
De binnenkant van de kaart waar Tilda zit. Ik ben niet zo van de binnenkant versieren want het moet nog wel verzendbaar blijven dus is de binnenkant gewoon simpel. Heb net wel even nog met een zwarte gelpen langs de randen een stiklijntje getekend want dat was ik nog vergeten..bedankt weer voor jullie bezoekje...Knuf Peet.

P.s voor de liefhebbers die het willen weten tilda is ingekleurd met distress refills.

woensdag 12 oktober 2011

Magical..

Zo, ik ben ook wakker pff valt me nu op dat ik 250 volgers heb...das toch ff toppie? Ik heb gisteren tussen de bedrijven door toen de kleine lekker in bad lag een kaart gemaakt en tis.... Blauw. Ik had van de Action een papierblok meegenomen en daar zat mooi papier in met blauw en wit en op die kleuren heb ik verder geborduurt...
En..tis weer een magnoliaatje, deze blijft ook leuk. Ik heb de kaart een beetje neutraal gehouden, nu kan die voor de kerst maar ook voor een verjaardag vind ik zelf.
De bloem heb ik weer gemaakt van blauw cardstock en deze viel iets te licht uit dus heb ik er Glimmermist Sapphire overheen gespoten en nu lijkt die er meer op. Ik heb de randen van de bloem evenals de randen van het papier bewerkt met zilver ink De brad komt van de Xenos. De sneeuwvlokken heb ik gemaakt met de stanzen van Marianne Design en met een witte gelpen heb ik er stipjes opgezet.
Tildaatje heb ik ingekleurd met distress Refills en de vleugels zijn met stickles Clear gekleurd. Knuf Peet

dinsdag 11 oktober 2011

Klein Berichtje, Klein Kaartje

Ik had op me buro nog wat restjes afvalpapier liggen en daar heb ik net even een klein kaartje van gemaakt wat je aan een bos bloemen of een kadootje kunt hangen..
Lekker simpel, snel klaar en je komt op een leuke manier van je rest stukjes af. Liefs Peet

maandag 10 oktober 2011

Merry Christmas

Zijn jullie al klaar met de kerstkaarten, nou ik nog lange niet dus...ik heb er maar weer eentje gemaakt. Ik heb maar eens een magnolia uit de kast gehaald, ook lang geleden dat ik die gebruikt hebt. Het papier is van het Kruidvat evenals de teksstempel, deze heb ik eerst met Archival Crimson afgedrukt en daarna nog een keer met Archival Jet Black en heb alleen het middelste gedeelte van deze afdruk gebruikt en op de rode afdruk geplakt met een beetje 3d kit.
De bloem heb ik gemaakt van cardstock en een stans van Olba. De randen heb ik bewerkt met Brilliance Galaxy Gold. Om zo het goud van het papier terug te laten komen.
De afdruk heb ik met distress refills ingekleurd, goed gelukt niet? Bedankt voor jullie bezoekje en fijne avond Peet

So Stinking Cool...



Mijn Timmy heeft toch weer zoiets leuks, kwijl loopt alweer langs me wangen...kijk en kwijl gezellig mee :-)...knuf Peet

vrijdag 7 oktober 2011

De GeboorteKaartjes

Dat was wel leuk om te doen zeg een kaartje voor een jongen en voor een meisje en toch heb ik ze bijna hetzelfde gemaakt...
De stempelafdrukjes heb ik ooit gekregen en vond deze wel leuk voor beide, dacht een keer wat anders dan een baby. Ze zijn ingekleurd met de aquamarkers. De afdrukjes heb ik uitgestanst met een Spellbinders stans Deckled Rectangles en daarna heb ik de randen bewerkt met Brilliance Inkt Orchid ( meisjeskaart) en Aquatic Splash ( jongenskaart).
Het papier komt van een Vintagebloc van de Action en vond ook de kleuren bij beide passen, dus waarom twee verschillende kaarten maken?
De letters zijn stickers van Nellie Snellen en ik heb de alfabet clippunch gebruikt ook van Nellie Snellen. Een strookje Papuela papier erdoor ( lintje kan ook) en het ziet er weer beeldig uit ;-). Wens ik jullie een fijn weekend Knuf Peet